Et smukt smil giver livskvalitet

Hos Amager Tandteknik sætter vi en stor ære i at give dig det smil, du ønsker.

Det siges, at et smil er den korteste vej mellem to mennesker, og derfor ser vi det som en måde at bidrage til øget livskvalitet hos vores patienter, når vi kan give dem et flot smil tilbage med en tandprotese.

Vi har mange års erfaring inden for almindelig tandteknik, der dækker over en række forskellige ydelser. Mens vi har speciale i tandproteser, er vi også yderst erfarne inden for avanceret tandteknik samt kosmetisk tandteknik. Netop dette gør os kompetente til at tage os af dig, når du har brug for tandprotetiske behandlinger.

Hvem er vi?

Hos Amager Tandteknik møder du et ungt og kompetent hold, der brænder for deres arbejde. Vi har selv været i faget i knap ti år, og vi ser os selv som værende en klinik i udvikling, hvor vi er nysgerrige på at arbejde med nye og forbedrede tilgange til tandteknik.

Vi overtog selv klinikken i 2019 fra tidligere ejer, som vi i dag stadig har et tæt samarbejde, og som er i klinikken hos os flere gange om ugen. Allerede inden overtagelsen har der været tandklinik på adressen i omkring 25 år, og vi har i sinde at føre traditionen stolt videre.

Vi består af et stærkt makkerpar med to tandteknikere, foruden tidligere ejer, og på sigt ønsker vi også at have en elev med i klinikken.