Tandproteser | København og Amager

Det er vigtigt, at alle vores patienter her hos Amager Tandteknik får en tandprotese, der er den helt rigtige i første omgang. Protesen skulle gerne blive en uundværlig del af din nye hverdag, og derfor skal den sidde perfekt fra starten. Det er derfor vigtigt, at du vælger en tandtekniker der ved hvad der skal til, for at protesen bliver en succes. Der findes mange typer af tandproteser til ethvert behov og formål. 

Helproteser erstatter dine tænder og støtter kæben

En helprotese er til dig, der har mistet alle dine naturlige tænder måske på grund af for store huller i tænderne eller paradentose. Den erstatter alle dine mistede tænder i munden og støtter kinden, kæbeled og læber. Du får en velfungerende tyggeevne og bevarer dit naturlige udseende i ansigtet. Du kan have en helprotese i enten overkæben, underkæben eller begge steder på én gang. Har du både protese i overkæben og underkæben, omtales det i daglig tale ofte som et gebis.

Mange får smilet tilbage med deres nye tandproteser

En delprotese er til dig, der kun har mistet nogle af dine tænder, og den holdes som regel fast med bøjler på dine egne tænder. Du kan få en delprotese som erstatter dine kindtænder, så din tyggefunktion genskabes, eller en smileprotese, som erstatter dine fortænder. Unitor-proteser har et metalskelet og sidder fast ved hjælp af bøjler. Den fremstilles af stål og akryl, som er et hårdt materiale. Det er en meget stærk form for protese og sidder særdeles godt fast, da bøjlerne støbes fast til de andre tænder. Den kan let løsnes ved at placere en fingernegl under bøjlen og skubbe op. Unitor-proteser og fleksible proteser Tandproteser København, Amager Fleksible tandproteser er fremstillet af vinyl, som er både bøjeligt og stærkt. Da de sidder fast uden bøjler, er de ofte mindre iøjnefaldende.

Vi fremstiller de rette tandproteser til dig

Du kan kontakte Amager Tandklinik v/klinisk tandtekniker Henrik Prehn på telefon 32 84 50 02 eller på mail hp@amagertandteknik.dk, hvis du vil bestille tid til et gratis eftersyn. Til eftersynet giver vi os god tid til at undersøge dig, og finde ud af, hvilken slags tandprotese er den bedste til dig. Vi har en central beliggenhed på Amagerbrogade, så det er let at finde vores klinik, om du bor på selve Amager eller kommer med linje 5A fra København.