Reparationer af din tandprotese

Hos Amager Tandteknik står vi gerne for både reparation og udvidelse af din tandprotese, skulle du have brug for det.

Hvis din protese er knækket eller gået i stykker, eller hvis du af anden årsag har brug for at få repareret eller udvidet en protese, er det derfor vigtigt hurtigt at kunne få ordnet. Hvis du har et uheld med tandprotesen, og der opstår revner, hvis den knækker, eller hvis en tand falder af, er det næsten altid muligt at reparere.

Derfor udfører vi protesereparationer og udvidelser samme dag, så du ikke skal bruge en protese, der er i stykker, eller som ikke passer ordentligt.

Der kan dog være undtagelser i tilfælde af, at der skal laves ændringer eller reparationer på stålproteser. Her kan man være nødsaget til at skulle undvære protesen over et par hverdage, indtil reparationen er klaret.

Udvidelser

Hvis du i forvejen har en delprotese, og du mister en eller flere af dine naturlige tænder, kan tandprotesen også udvides med flere nye protesetænder.

Ligesom med andre former for proteser, er det med tandproteser også enormt vigtigt, at pasform, funktion og komfort er i top. En protese, der har brug for udvidelse eller reparation kan skabe gener og ubehag for patienten – noget vi helst gerne vil kunne lindre hurtigst muligt.