Vores behandlinger

Hos Amager Tandteknik tilbyder vi selv alle slags behandlinger inden for protetik. Da vores proteser er rent aftagelige, er der aldrig behov for bedøvelse – så her er der ingen grund til nåleskræk. Alle vores proteser er desuden produceret i Danmark på vores eget laboratorium, og vi lægger stor vægt på at kunne stå inde for den kvalitet, det indebærer.

Læs mere om vores behandlinger og bliv klogere på, hvad lige netop din behandling involverer. Vi tilbyder blandt andet:

Den indledende undersøgelse

Hos Amager Tandteknik tager vi os god tid til din konsultation, og vi bestræber os altid på at give dig en så behagelig behandling som muligt. Vi ved godt, at en behandling hos os handler om mere end bare tandproteser for dig. Den første behandling hos os kan være starten på et helt nyt smil for dig.

Vi starter altid med at lave en grundig forundersøgelse, hvor vi finder ud af, hvilken slags behandling, der er behov for. Herefter hjælper vi gerne med at søge tilskud hos kommunen, eller vi henviser patienten til en samarbejdende tandlæge, hvis dette er nødvendigt ift. behandling af egne tænder inden påbegyndelse af behandling. Desuden hjælper vi også med vejledning om lån i forbindelse med tandprotesen, hvis det er nødvendigt for patienten.